اخبار استاندار

استاندار خراسان شمالی؛
توسعه پژوهش‌سراها باید همراه با تأمین تجهیزات باشد

<span style='color:#0083ff;font-size:14px;'>استاندار خراسان شمالی؛</span><br> توسعه پژوهش‌سراها باید همراه با تأمین تجهیزات باشد
۱۴۰۴-۱۲-۰۳ 19 بازدید
علی هاتفی

 استاندار خراسان شمالی در یازدهمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان و سومین جلسه شورای پشتیبانی سوادآموزی با تأکید بر ارتقای کیفیت آموزشی گفت: ایجاد پژوهش‌سراها منوط به تأمین تجهیزات و زیرساخت‌های لازم است و صرف نامگذاری یک مکان به عنوان پژوهش‌سرا کافی نیست.

به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان شمالی ؛ بهمن نوری با بیان اینکه دانش‌آموزان باید درک درستی از پژوهش داشته باشند، افزود: نباید فضاهای متروکه را به عنوان پژوهش‌سرا معرفی کرد، بلکه این مراکز باید از امکانات و تجهیزات استاندارد برخوردار باشند تا نقش مؤثری در پرورش خلاقیت و مهارت‌های علمی ایفا کنند.

وی تبدیل مدارس عادی به مدارس شبانه‌روزی را ایده‌ای مناسب برای جلوگیری از ترک تحصیل دانست و تصریح کرد: این مدارس به دلیل امکان اجرای برنامه‌های تربیتی گسترده‌تر، اثرگذاری بیشتری دارند، اما باید انتظارات و الزامات آن نیز به طور کامل تأمین شود.

استاندار خراسان شمالی با اشاره به نهضت توسعه عدالت آموزشی اظهار داشت: استان با ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها در صدر کشور قرار دارد و در حال حاضر ۳۵ پروژه مردمی در دست اجراست. 

وی تأکید کرد: برای ۱۵ مدرسه مردمی در قالب این نهضت، برش شهرستانی بر اساس نیاز هر شهرستان تعیین شود.

نوری همچنین از اعلام آمادگی سه بانک کشور برای ساخت سرویس‌های بهداشتی مدارس خبر داد و گفت: آموزش و پرورش باید پیگیر تعهدات بانک‌ها در این زمینه باشد.

وی بهره‌گیری از ظرفیت خیرین مدرسه‌ساز و مسئولیت‌های اجتماعی صنایع را ضروری دانست و افزود: در حوزه مدرسه‌سازی می‌توان از توان صنایع استان استفاده کرد و در این مسیر از هیچ کمکی دریغ نخواهم کرد.

استاندار خراسان شمالی با تأکید بر قداست جایگاه آموزش و پرورش، بر برگزاری مستمر جلسات شورای آموزش و پرورش تأکید کرد و گفت: دانش‌آموزان از پیشران‌های اصلی توسعه کشور هستند و باید با ایجاد فضای گفت‌وگو و مدارا، هویت و تعلق آرمانی آنان تقویت شود.

وی با اشاره به اهتمام جدی رئیس‌جمهور به حوزه آموزش و پرورش، برگزاری منظم جلسات شورا را فرصتی مناسب برای پیشبرد برنامه‌های این حوزه در استان دانست.

در این نشست، مساعدت و مشارکت شرکای نهضت سوادآموزی برای ترغیب سوادآموزان و آموزش‌دهندگان، گرامیداشت هفته امور تربیتی و تربیت اسلامی، تأمین اعتبار پروژه‌های ملی مسکن و تقدیر از شوراهای برتر آموزش و پرورش در دستور کار قرار گرفت و شوراهای آموزش و پرورش شهرستان‌های فاروج، بجنورد و اسفراین به عنوان شوراهای برتر معرفی شدند.

اشتراک گذاری

با استفاده از روش های زیر می توانید این اخبار را با دوستانتان در (ایتا،روبیکا و بله) به اشتراک بگذارید