معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان شمالی در دیدار معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد امام خمینی( ره) کشور که صبح امروز در دفتر این معاونت انجام شد، گفت: باتوجه به وضعیت معیشتی مردم استان نگاه ما به کمیته امداد نگاهی خاص و ویژه است.
به گزارش روابط عمومی استانداری محمود رضا معموری خاطرنشان کرد: سیاست کمیته امداد، استقلال خانواده هااست که با سرمایهگذاری می توانیم به این هدف برسیم.
وی بیان داشت: باید در جهت فرآوری محصولات کشاورزی. باغی و دامی برای روستاییان عزیز ایجاد درآمد کنیم.
معموری تصریح کرد: استان نیاز به سرمایهگذاری کلان دارد؛ فرآوری محصولات کشاورزی باعث ارزش افزوده میشود وی ادامه داد: درحوزه زکات هم ما آمادگی کامل داریم تا شورای زکات در استان و شهرستان ها را فعال کنیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تاکید کرد: با ترویج فرهنگ زکات در استان می توانیم رقم فعلی جمع آوری زکات را افزایش دهیم.. معموری افزود: جهاد کشاورزی با کار ترویجی بین کشاورزان نسبت به افزایش تولید محصولات مهم و استراتژیک مثل گندم اقدام کند.
معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد امام خمینی ره کشور نیز در این دیدار گفت: با توجه به این که کشاورزی قطب اقتصاد استان است، وضعیت زکات جمع شده در استان در سنوات گذشته مناسب نبوده است.
حبیب الله آسوده خاطر نشان کرد: با توجه به آمارهای وزارت جهاد کشاورزی باید سالانه از چهار محصولی که زکات واجب دارند ۲۰ هزار میلیارد تومان جمع آوری شود ولی این رقم درعمل ۴۰۰میلیارد است.
وی اظهارداشت: در شهرستانها باید شورای زکات فعال شود و فرمانداران در خصوص جمع آوری زکات دغدغه داشته باشند.
آسوده تصریح کرد.: مردم باید نتیجه پرداخت زکات را به طور ملموس در حوزه عمرانی مشاهده کنند. وی در ادامه تاکید کرد: نقش مساجد و تشکل های مردمی در ترویج فرهنگ جمع آوری زکات خیلی مهم است.