سومین جلسه هماهنگی برگزاری یادواره استانی ۶ شهیده زن استان خراسان شمالی در شهرستان شیروان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی استانداری، این نشست به ریاست احمدی، فرماندار شیروان و با حضور اعظم الهامی، مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری تشکیل شد.
در این جلسه، پیگیری مصوبات جلسه پیشین و هماهنگیهای نهایی برای برگزاری یادواره شهدای زن مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
محمد احمدی فرماندار شیروان در این جلسه با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه شهدای زن و فداکاریهای آنان، بر لزوم برنامهریزی دقیق و همکاری همهجانبه نهادها و دستگاههای اجرایی برای اجرای شایسته این مراسم تأکید کرد.
وی از مدیران حاضر خواست تا طی چند روز آینده برنامه عملیاتی و نقش هر دستگاه در برگزاری یادواره را به دبیرخانه این رویداد ارسال کنند تا با هماهنگی کامل، مراسمی باشکوه و ماندگار برگزار شود.